Se kun jumitetaan yhdessä kylpyhuoneen lattialla, heti vihreän röpelömaton vieressä nojaten pesukoneeseen. Yritetään epätoivoisesti päästä yli huonosta olosta ja keskustelu pysyttelee visusti oksennuksen koostumuksen ympärillä. Lämpimällä lattialla juodaan tiikerin päiväunta. Toinen hakkaa päätä pesukoneeseen kun toinen on nukahtamassa vessanpöntön renkaalle.
Voi sitä hetken riisumista ilman mitään teeskentelyä. Se on siinä, eikä se tuu koskaan olemaan mitään monimutkaisempaa. Raadolliset hetket on niitä parhaita.

Kaikki oli tosi omituisen näköisiä, mutta hyväl tavalla. Välillä on tärkeää puhua tuntemattomien ihmisten kanssa teetä juovista kirahveista, vihreissä, lasimaljoissa. Mummot junassa näytti ihan kaksoispisteisoseeltä. Mulla oli rintsikat laukussa kun ei voi jaksaa aina aamuisin pukea loppuun.
Ja löysin vihdoin fiiliksen johon käy tietty musiikki jota en oo voinu kuunnella aikoihin tosissaan aikoihin, tosissaan. Kaksoispisteisosee-mummot oikein kerjäs mua kuuntelemaan sitä. Ja varsinkin kun vasemman korvan puolella joku harrastaa kovaa kamppailua vessanpöntön kanssa ja katossa riehuu aurinko.


Tänään menen pellolle kierimään.